Diumenge, abril 14, 2024
Ciutat MeridianaEl Turó de la PeiraUrbanisme

Obres per estabilitzar talussos a Ciutat Meridiana i el Turó de la Peira

Les obres comencen en primer lloc al carrer dels Rasos de Peguera per fer, posteriorment, el del carrer de la Vall d’Ordesa

El nostres és un districte ple de muntanyes i turons, i això també implica talussos i el risc de despreniments de terra. De fet, en els darrers anys, una sèrie d’episodis de pluges han provocat la inestabilitat de molts talussos de la ciutat, provocant esllavissades i petits arrossegaments de terra i graves a la part inferior, per efecte de l’escorrentia i la manca de sistemes de drenatge.

Molts dels nostres barris tenen murs de contenció i en altres cal estabilitzar els talussos amb xarxes i altres sistemes. Això és el que es fa ara a Ciutat Meridiana, a l’avinguda dels Rasos de Peguera, 161. Aquí es protegirà el front del talús i es millorarà la xarxa de drenatge de l’espai.

L’actuació s’allargarà fins al proper mes de juny i provocarà afectacions en el trànsit rodat, el que obligarà a circular per meitats. De manera puntual, l’itinerari de l’autobús es desviarà. En trobareu la informació en les mateixes parades.

Més endavant, es durà a terme una actuació similar al talús del carrer de la Vall d’Ordesa, al Turó de la Peira.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies