Dijous, maig 23, 2024
CulturaNou Barris

La llibreria Acció Perifèrica engega una ruta virtual per Nou Barris amb un suggeriment diari de llibres

L’equip de la llibreria LGBTI+ feminista recomanarà cada dia un títol fins al proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi

S’apropa la jornada de Sant Jordi i la llibreria Acció Perifèrica ha decidit anar escalfant l’ambient i fer suggeriments de possibles títols per regalar. Situada al carrer de Francesc de Bolós, a Vilapicina i la Torre Llobeta, aquesta llibreria està especialitzada en temàtica LGBTI+ i feminista, un món literari on sovint cal orientació per encertar.

Per això, l’equip d’Acció Perifèrica han decidit crear un compte d’instagram, així com un canal de tiktok específic per aquest projecte i penjar-hi cada dia una recomanació, en un vídeo explicatiu gravat en un punt diferent del districte. Així, el primer clip es va estrenar ahir des de l’Escola d’Adults Freire, al Verdum, tot un símbol de la importància de la cultura i d’aprendre. Des d’allà, van recomanar “la Guia Gramatical del Llenguatge No-Binari”.

Acció Perifèrica va obrir fa gairebé dos anys amb la intenció d’apropar a Nou Barris la cultura LGBTI i transfeminista, i evitar així repetir l’experiència del seu impulsor, José Martínez Vicario. Veí de Torre Baró, havia de desplaçar-se fins al centre per trobar llibreries on le poguessin orientar i oferir recursos per entendre la seva pròpia identitat sexual o resoldre els seus dubtes. A la botiga hi ha llibres de teoria, però també literaris, per a totes les edats. A més, s’organitzen xerrades, presentacions de llibres i recitals, entre d’altres. En paral·lel, treballen també en cursos de formació i sensibilització LGBTI+.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies