Limbus

El 14è Circ d´Hivern recupera la figura del pallasso i els artistes de circ tradicionals

L’Ateneu Popular de Nou Barris ens convida avui a entrar al Limbus. Un espai entre el record i el somni on té lloc el Circ d’Hivern d’enguany. Un espectacle que arrenca aquesta nit i que es podrà veure fins al 10 de gener. Tota una fusió de disciplines i nostàlgia. Una visió del circ tradicional des del circ contemporani.
Un univers paral·lel. Tres pallassos que viuen del record. Un circ tradicional oblidat que de mica en mica agafarà vida amb antics trapezistes i malabaristes. El Circ d’Hivern se situa al Limbus. No és el cel ni l’infern. És tan sols un record de les estrelles que han deixat de lluir amb l’auge del circ contemporani. El Limbus el trepitgen els grans sabatots de pallasso, que fan de fil conductor de l’espectacle.
‘Nosaltres, venim del món del pallasso, que és una figura important, per a mi és fonamental, per al circ. – explica en Leandre Rivera, clown i co-director de ‘Limbus’ -Per a mi no veiem el trapezista, veiem un que vola o l´àgil que és fins que no veiem al pallasso amb els peus al fang. És una figura que potser s’està convertint massa en un personatge transversal en el circ contemporani i que a mi m’agrada recuperar‘.
Números de circ antic, amb un toc d’innocència, que ens transporten a l’infantesa, i que ens recorden la màgia del circ de carpa i caravanes. Sense domadors i feres, però amb les mateixes emocions.

LIMBUS
Ateneu Popular de Nou Barris
carrer de Portlligat, s/n

Horaris de les funcions:

Desembre:
Dia 19: estrena, a les 22 h
Dies 20 i 27: a les 18 h
Dies 28, 29 i 30: a les 19 h
Dies 25 i 26: a les 20 h

Gener:
Dia 1: a les 20 h
Dies 2, 8 i 9: a les 21 h
Dies 3 i 10: a les 18 h
Dies 4, 6 i 7: a les 19 h

Els dies 21, 22, 23, 24 i 31 de desembre i 5 de gener no hi ha funció

Preu entrades:
Adults: 10 €
Nens i nenes fins a 14 anys: 6 €.
Es poden adquirir a partir del 14 de desembre i fins al 8 de gener, a l´oficina de l´Ateneu Popular de Nou Barris, o trucant al telèfon 648 974 897. Els horaris de venda d´entrades són, de dilluns a divendres, de 15.30 a 21h.
Els caps de setmana i l´1 de gener la taquilla romandrà oberta dues hores abans de cada funció. Aquests dies no hi ha atenció telefònica. La forma de pagament pot ser en efectiu o amb targeta.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies