Francesc Freixanet rep el II Premi Rafa Juncadella

Òmnium Cultural Nou Barris reconeix la contribució com a director de l’Institut Escola Antaviana per “fer un Nou Barris millor”

La seu noubarrienca de l’entitat Òmnium Cultural ha celebrat aquest cap de setmana la segona edició del seu Premi Rafa Juncadella. Un certamen que va néixer l’any passat amb l’objectiu de “reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social.” El primer guardonat va ser el mateix Rafa Juncadella, que el recollia a la Biblioteca de les Roquetes en la que va ser una de les seves darreres aparicions abans de la seva mort. Va esdevenir un homenatge a la seva trajectòria i incansable lluita “per la cohesió social, la dignitat i la cultura a Nou Barris”.

Enguany el guardó l’ha recollit Francesc Freixanet, director de l’Institut Escola Antaviana, de les Roquetes. Els seus mèrits es resumeixen en “la seva contribució a fer un Nou Barris millor”. Freixanet i l’Antaviana fa anys que duen a terme iniciatives per motivar l’alumnat i evitar el fracàs escolar, així com treballar els valors i la comunitat.  Són molts els projectes innovadors i integradors que ha impulsat a l’escola, que compta amb una ‘aula de colors’ de reforç, una petita granja i un hort, i una de les poques unitats de suport a infants sords en modalitat oral que hi ha a escoles públiques de Barcelona.

Durant la cerimònia, Frances Fraixenet va anunciar que la dotació econòmica del premi seria destinada al taller de ‘Més per Menys” de Costura de l’AV Roquetes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies