Dia d’Andalusia al parc de la Guineueta

El bust de Blas Infante rebrà la tradicional ofrena floral

El parc de la Guineueta torna ser avui l’epicentre de les celebracions a Barcelona del Dia d’Andalusia. La jornada commemora que el 28 de febrer de 1980 va celebrar-se el referèndum sobre el procés autonòmic d’Andalusia, que va donar plena autonomia a aquesta comunitat autònoma. Per tal motiu els andalusos del districte però també d’arreu es congreguen al parc per retre homenatge al bust d’un dels pares de l’andalusisme, Blas Infante.

A partir de les 10.45h els membres del Centro Cultural García Lorca posa en marxa la jornada. Una missa rociera oficiada pel mossèn de la parròquia de Sant Sebastià i acompanyada del Coro Rociero del centre obrirà el programa.

A les 12h se celebrarà el tradicional homenatge a la bandera d’Andalusia, amb l’ofrena floral al bust de Blas Infante i al monòlit de les columnes que simbolitzen les 8 províncies. Un homenatge que es tancarà amb diverses actuacions de dansa i cante.

Acte seguit, el dinar popular.. La ‘Vocalía de la Mujer’ del García Lorca s’encarregarà, com ja és tradicional, de cuinar ‘potaje andaluz’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies