Empresonat el presumpte autor de 7 atracaments a establiments de Nou Barris

Els mossos d´esquadra va detenir a l´atracador de 6 farmàcies i un supermercat amb violència i intimidació

Sempre robava al vespre, era un home de mitjana edat i armat amb un ganivet, excepte en una ocasió que va fer servir un revòlver, que podria ser simulat. En total havia atracat sis farmàcies i un supermercat entre el 10 setembre i el 8 de novembre, i tots els establiments pertanyien al districte de Nou Barris. Les similituds entre els diferents robatoris van portar a la unitat d´investigació de Nou Barris a la detenció d´un home de 36 anys i veí de Barcelona, el passat 9 de novembre a casa seva, on es va trobar la possible arma que feia servir en els assalts, un ganivet de grans dimensions.

El presumpte atracador va robar amb violència i intimidació als diferents establiments. L´individu sempre ocultava el seu rostre amb una gorra o una caputxa i unes ulleres de sol. El sistema de videovigilància de tres de les farmàcies afectades va ajudar a conèixer la identitat del presumpte lladre.

El detingut va estar tota la setmana passada a disposició judicial, fins que el jutge va ordenar el seu ingrés a presó provisionalment.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies