Els reportatges de l’Infobarris

Pinçaments

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La sala Cava del centre cívic Can Basté va acollir l’exposició fotogràfica Pinçaments. Aquesta instal•lació, obra de Enric Mochales i Xavier Socoró, reflexiona sobre com ens manipula l’exterior utilitzant imatges del procés del rentat de la roba per fer-ne metàfores. L’exposició també convida al visitant a experimentar amb pinces sobre el propi cos, tal com fan els autors a les seves fotografies.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/02/27/lexposicio-pincaments-reflexiona-sobre-la-manipulacio-a-can-baste/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies