Festes majors, òpera del Liceu i una desfilada de moda roquetenca

Cinc dels barris del districte estan de celebracions aquest cap de setmana

Alguns fa dies que celebren la seva festa major, i altres tot just l’acaben de començar,  però aquest cap de setmana han coincidit les festes majors de cinc dels barris del districte.

Can Peguera va començar ahir els actes, que s’allargaran fins a la revetlla de Sant Joan, com ja és tradicional i es pot comprovar en les fotografies antigues, que mostren com es guarnien els carrers del petit barri i es compartien sopars i fogueres. Aquest vespre i nit compartiran un sopar amb espectacle.

El Turó de la Peira també va començar ahir la festa major i avui viurà un dia d’exhibicions, sevillanes, una exposició fotogràfica d’Humberto Rivas, havaneres i el pregó.

Les Roquetes estan de festa des de dilluns però avui celebrarà un dels actes més esperats pel veïnat: la Roquetes Fashion Week. La gran desfilada de la moda dissenyada, produïda i lluïda a la passarel·la per veïnes i veïns del barri. A més, al llarg del dia d’avui també hi haurà activitats infantils, espectacles i molta música.

La Guineueta acaba demà les celebracions, però abans encara hi ha programa per gaudir i passar-ho bé. Avui hi trobareu gastronomia, amb la Nit de la Tapa al Mercat i la graellada popular, i concerts i actuacions.

Ciutat Meridiana és altre del cinc barris en festa major.  La Zona Esportiva (antic camp de futbol) es convertirà en un mercat de segona mà i acollirà també dinars i sopars populars, i el ball de festa major.

I per si voleu una altra opció, la plaça Major de Nou Barris es converteix a les 22h en un tros del Liceu, amb la projecció de l’òpera Manon Lescaut de Puccini. El “Liceu a la fresca” torna a Nou Barris de forma gratuïta, tot i que es pot adquirir una entrada anticipada a les botigues associades als eixos comercials del districte a canvi d’una compra. Les descobrireu perquè hi tindran un cartell a l’entrada promovent l’activitat. Les persones que tinguin entrada podran accedir a la improvisada platea a partir de les 21 h. Les que no, a partir de les 21.15 h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies