Nou Barris acull el primer dels consells de Prevenció i Seguretat de la ciutat

Les entitats de la Zona Nord convoquen el veïnat per exposar a la sessió les seves demandes al tinent d’alcalde Albert Batlle

Nou Barris obre aquesta tarda la ronda dels consells de Prevenció i Seguretat dels districtes, que ha sol·licitat el tinent d’aquesta àrea, Albert Batlle, davant la percepció d’inseguretat que molts ciutadanes tenen en els darrers mesos, i especialment al llarg de l’estiu. Precisament des de la Zona Nord, les diverses entitats veïnals han convocat una concentració per baixar a la sessió, que començarà a les 19h a la Seu del Districte de Nou Barris. Alguns representants de la taula de seguretat de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona, així com de Can Cuiàs, exposaran les queixes i demandes d’aquests barris per millorar la convivència als barris i els problemes relacionats amb l’incivisme, els robatoris, les baralles i la venda de droga a petita escala. El passat mes de juliol ja van fer públiques les seves peticions en una manifestació i a la constitució del Consell Plenari del districte. Les entitats veïnals defensen que cal propostes educatives i comunitàries, amb policia de proximitat i més presència d’educadors de carrer per solventar els conflictes anant a l’arrel que segons diuen són les desigualtats, la pobresa i l’odi (ja sigui masclisme, xenofòbia o LGTBI-fòbia).

L’ordre del dia previst per al Consell de Nou Barris és el següent:

-Presentació de les línies estratègiques en Prevenció i Seguretat del nou equip de govern, a càrrec la regidora del districte, Margarita Marí-Klose, i del tinent d’alcalde Albert Batlle.

-Presentació de les dades de seguretat del districte, a càrrec de l’inspector en cap de l’ABP de Nou Barris del Cos dels Mososs d’Esquadra, Joan Coll,  i de l’intendent de la Guàrdia Urbana de Nou Barris, Josep Royuela.

-Precs i preguntes

-Consells de Prevenció i Seguretat

Els resultats del treball en aquests òrgans territorials es té en compte en les sessions del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona, que celebra tres sessions ordinàries l’any (la primera quinzena de febrer, juny i octubre), mitjançant una sessió monogràfica o establint un punt fix en l’ordre del dia de les seves sessions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies