Els interiors del barri de la Guineueta es renoven

Les obres han començat amb la retirada de l’arbrat que serà substituït

Han començat les obres de reurbanització dels interiors del barri de la Guineueta. Unes obres que s’està realitzant per fases. L’actual comprèn l’illa triangular delimitada per la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta.  Les obres han començat per les zones verdes dels diversos interiors. S’estan retirant 48 arbres per reordenar els espais i millorar l’accessibilitat a les places i les porteries.

Amb l’arranjament es vol dotar el barri d’espais i eixos principals nous, al mateix temps que s’eliminen barreres arquitectòniques i es renova l’arbrat i el mobiliari urbà. També s’adequen els sistemes de drenatge.  El projecte preveu crear placetes que dotin de personalitat les entrades a cada escala de veïns, defugint la uniformatització que havia caracteritzat el barri. També es modificaran els parterres, s’allunyaran de les façanes per evitar les filtracions i les humitats. Les obres, que es preveu que durin un any, tenen un cost aproximat de 3 milions d’euros.

Quan acabin totes les fases, la Guineueta haurà renovat tots els interiors de la façana a la via Favència. Tindrà zones de jocs infantils renovades, un jardí d’ombra, una zona d’activitats per a gent gran, i tres places diferents: la de la torre de la plaça de Karl Marx, la del centre d’atenció primària i la de l’església.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies