Il•lustracions per recordar l’animal que tothom porta dins

El centre cívic Torre Llobeta exposa Humanimals dins el cicle Il·lustrats 

Fins a finals de setembre es pot veure l’exposició Humanimals al Centre Cívic Torre Llobeta. Una vintena de joves creadores del grup Ilustradas convida a través de les obres a reflexionar sobre la distància, més aparent que real, entre humans i animals. Diferents estils i conceptes que suggereixen històries, llegendes o simplement estableixen versemblances i comparacions entre els nostres mons.

La mostra forma part del cicle Il·lustrats, conformat per tot un seguit d’activitats com cinema, contes, presentació de llibres, tallers i xerrades al voltant del mon de la il·lustració. Aquest cicle té lloc a diversos espais del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta i vol apropar el món de la il·lustració al gran públic, posant l’èmfasi en la multitut de possibilitats artístiques que ofereix.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies