El ple aprova estudiar mesures per garantir l’aparcament als veïns de la Trinitat Nova

Els veïns demanen desbloquejar el lliurament de les places de les noves promocions públiques    

ERC va presentar al plenari de Nou Barris una proposició per resoldre els problemes d’aparcament al barri de la Trinitat Nova. Ja fa temps que els veïns denuncien que cada cop és més difícil aparcar al barri. Algunes zones s’han convertit en espais de vianants, en altres casos  les voreres han crescut  i altres terrenys s’han tancat per construir-hi. A aquesta problemàtica s’hi suma el retard en l’entrega de les places d’aparcament de les promocions d’habitatge noves. Els veïns es queixen que, a més, gent d’altres barris propers hi aparquen i que molts treballadors de fora de Barcelona deixen aparcats els seus vehicles al barri per després desplaçar-se cap al centre de la ciutat, aprofitant que no hi ha àrea verda a la zona. Per això ERC va demanar al govern que consensuï amb els veïns la implantació d’una àrea verda que condicioni l’aparcament al barri i protegeixi places per als veïns.

També va demanar que es desencalli el lliurament de les places públiques i que es posin a disposició dels veïns.  La proposta va rebre el suport de tots els partits i l’abstenció del PSC. Barcelona en comú va aprovar la proposta amb la condició de primer es realitzin uns estudis tècnics des de l’àrea de mobilitat per tal de determinar quina és la problemàtica i consensuar amb els veïns la millor de les opcions per garantir l’aparcament al barri. “No és tan sols pintar unes ralles verdes al terra, sinó que s’han de determinar una sèrie de qüestions. – va explicar Carlos Izquierdo, conseller tècnic Nou Barris- Primer el parc mòbil que tens al barri, els cotxes de residents i els cotxes fluctuants i per tant una sèrie de dades que et permetin dir: val, hem de fer una àrea verda i l’hem de fer en aquest espai.” També es van comprometre a agilitzar els tràmits per reconvertir el règim d’algunes places d’aparcament dels blocs nous i lliurar les com a places de lloguer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies