La Xarxa de Suport de la Zona Nord ofereix connexió als veïns que ho necessitin

El Casal de Barri disposa d’un espai amb ordinadors per poder fer gestions i activitats durant la pandèmia

Des del 9 de gener, i al llarg de tot l’any en la mesura que sigui possible, el Casal de Barri de Torre Baró disposa d’un espai d’ordinadors pensat per a tots els veïns i veïnes de la Zona Nord. La iniciativa s’ha posat engegat gràcies a la Xarxa de Suport de la Zona Nord, amb l’objectiu d’ajudar aquelles persones que necessitin utilitzar un ordinador en l’actual context de la pandèmia. Les restriccions i mesures de prevenció de la covid-19 obliguen a fer gestions i altres activitats que no es poden dur a terme mitjançant contacte directe. Així, a tall d’exemple, les computadores poden ser emprades per dedicar unes hores d’estudi, fer deures, assistir a classes o reunions virtuals, demanar cites prèvies a l’administració, cites mèdiques o per a qualsevol altre servei, omplir formularis, fer comandes de productes o serveis, etc.

L’espai és obert els següents dies i horaris:

Dilluns i dimarts: de 10 a 13.30h, i de 17 a 20.30h
Divendres: de 17 a 20.30h
Dissabtes: de 10 a 13.30h
Per disposar d’un ordinador es recomana fer reserva prèvia amb la major antelació possible. Es pot trucar al 93 353 03 58, enviar un missatge al 608 406 528, o un e-mail al Casal de Barri de Torre Baró, torrebaro@cczonanord.net

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies