Com funciona RNB360

Si vols entrar al món dels vídeos de 360 graus, el primer que has de fer és oblidar les regles dels vídeos comuns. Un vídeo 360 és una mena de format de realitat virtual que ofereix una visió circular: pots veure el que hi ha amunt, avall, esquerra, dreta, i enrere. És a dir, pots visitar un lloc a través del telèfon, ordinador o tauleta, com si hi fossis allà mateix.

Hi ha diverses formes de gaudir d’aquesta experiència. Tot seguit et fem una breu explicació.

  • Des de l’Ordinador: mou el ratolí per navegar dins els vídeos penjats al nostre web.

  • Des d’un Telèfon intel·ligent o tauleta: aquests dispositius treuen tot el suc als vídeos en 360º. Però els hauràs de visionar a través de l’aplicació de YouTube. No pateixis, nosaltres hem posat un enllaç sota cada vídeo que t’envia directament al vídeo de YouTube. Una vegada estàs visionant el vídeo a la plataforma, podràs utilitzar el dit com si fos un cursor o moure el dispositiu com si fos una finestra.

 

 

 

 

 

 

 

L’última opció i la més espectacular és a través d’un visor de realitat virtual. Fes servir el teu telèfon intel•ligent o tauleta amb la funció d’ulleres del YouTube (el punt VERMELL a l’animació). Així, només movent el cap, podràs veure i escoltar com si fossis al lloc.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest tipus d’ulleres o dispositius de realitat virtual són molt fàcils de trobar a qualsevol botiga d’informàtica o per la xarxa. Però si ets manetes, també tens l’opció de fabricar-te el teu propi dispositiu. Aquí et deixem l’enllaç, anima’t!. Aquí et deixem l’enllaç, anima’t!

 

Esperem que gaudiu!

 

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies